Oliebollen Actie Oliebollen Actie
 Woensdag 25 oktober is er weer een oliebollenactie ten bate van het restauratiefonds van de prachtige Stefanuskerk in Zoelen. Vanaf 17.00 uur kunt u één van onze vrijwilligers bij u aan de deur verwachten met overheerlijke oliebollen, gebakken door de inmiddels befaamde, Joop van Hilten. Bent u niet thuis of wilt u oliebollen bestellen dan kunt u deze op 25 afhalen. Ook kunnen bestelde oliebollen thuis bezorgd worden. Bollen kunnen afgehaald worden bij de familie Van Hilten, Kerkstraat 14 Zoelen
Telefonisch bestellen bij Corrie van Hilten telefoon 0344 681578/0629271317 of bij Gerda van Teeffelen telefoon 0623830764
Bollen worden aangeboden in: Zoelen  en omringende dorpen.
Graag tot de 25ste oktober!!!
Corrie van Hilten, Gerda van Teeffelen
 
Bedankt Bedankt
DIACONIE

Bedankt

Lieve leden van de Stefanuskerk en andere kerken van de PG Lingestreek

Namens Sheltersuit wil ik jullie ontzettend bedanken voor de donaties die binnen zijn gekomen en voor het podium dat jullie Sheltersuit hebben geboden. Ik ben heel dankbaar voor de lieve reacties en voor de donaties waarmee wij weer een heel gezin warm kunnen houden deze winter! Wat fijn dat de diaconie de handen ineen heeft geslagen om zo veel mogelijk mensen te helpen! Ontzettend bedankt namens het hele team en wie weet tot een volgende keer ๐Ÿ˜‰

Liefs, Veerle van Sheltersuit

Slaapzakken

Nu de meesten van ons teruggekeerd zijn van hun vakanties, de caravans weer op stalling staan, de tenten weer zijn ingepakt, de slaapzakken weer opgerold, wordt het weer tijd aan de najaarsschoonmaak en -opruiming te denken. Was u toch al van plan om die oude slaapzakken na zoveel keer wassen te vervangen door andere, denk dan eens aan Sheltersuit. Zij ontvangen uw slaapzakken heel graag om daar winterkleding voor armen en daklozen van te vervaardigen. Voor inlevering kunt u contact opnemen met één der diakenen.
Giften zijn altijd welkom op rek.nr. NL82 RABO 0300 135 009 t.n.v. Sheltersuit.

Namens de diaconie,
Joke Vink
 
 
Maandblad van Zoelen Maandblad van Zoelen
Lees hier het maandblad september-oktober
 
Zoelen Zoelen
De kern Zoelen bestaat uit een hechte gemeenschap van jonge en oudere mensen die Jezus Christus willen volgen in hun leven. Daar omheen bevindt zich een grote groep Zoelenaren die de kerk een warm hart toedragen. Gemiddeld bezoeken rond de vijftig mensen de diensten in de eeuwenoude Stefanuskerk. Een aanzienlijk deel van de (jongere) gemeenteleden woont in het nabijgelegen Tiel. Gezichtsbepalend voor Zoelen is tussen het bos en de boomgaarden het monumentale kasteel dat het dorp een idylische uitstraling geeft.

Tekst gaat onder foto verder.

Kerkgebouw: Stefanuskerk

Kerkstraat 2, Zoelen


  
lees meer ยป
 
Rommelmarkt Rommelmarkt

Rommelmarktspullen - hele jaar in te leveren

Inzamelen oude spullen, het hele jaar!

Wij willen graag het hele jaar door spullen kunnen innemen voor de rommelmarkt. Zo hoeft u uw overtollige en nog bruikbare spullen niet weg te gooien of bij de kringloop te brengen, maar krijgen ze een tweede kans op de rommelmarkt. Er wordt nog gewerkt aan opslag voor grote spullen.

Alle kleine spullen die in een zogenaamde bananen-doos passen, mag u nu het hele jaar door aanbieden! Boeken, kleding, kleine spullen, elektra, speelgoed, als het maar in de doos past. We zorgen ook voor lege dozen, als u die nodig hebt om spullen aan te bieden. Graag dan even een bericht naar rommelmarktzoelen@gmail.com, of neem contact op met een van de leden van de rommelmarktcommissie.
 

 
Hervormde Vrouwenvereniging 'Wees Getrouw' Hervormde Vrouwenvereniging 'Wees Getrouw'

Op maandagmiddag komen we van 14.00-16.00 uur elke 14 dagen bijeen in de consistorie van de stefanuskerk te Zoelen.
De middag begint met een korte meditatie gebed en we zingen liederen.
Verder drinken we gezellig koffie of thee. Ook worden er nog door enkele dames sokken gebreid, voor de verkoop rommelmarkt.
Daarnaast doen we bloemschikken, schilderen, creatief bezig zijn, sjoelen, bingo.
We vieren kerst met de 65+ ouderen. En we maken ook een paaskrans.
Samen gezellig gourmetten, koningsfeest met oranje tompoezen.
Ook houden we wel van een high tea. En lekker kersen eten in de boomgaard.
Wat een ieder ook mag weten is dat we in oktober 2022 ons 90-jarig jubileum hebben gevierd. Iedereen kreeg een orchidee.

Loop gerust eens binnen! Wat een ieder ook mag weten is dat we in oktober 2022 ons 90-jarig jubileum hebben gevierd. Iedereen kreeg een orchidee.
Inlichtingen bij Joke Vink, telefoonnummer (0344) 68 13 07.

Het programma tot 31 juli 2023 is al ingeroosterd.