Verhuur van de Kerken Verhuur van de Kerken
Kerk(zaal) huren?
Wil je een evenement, concert of vergadering op een unieke plek in Betuwe? Dan ben je bij ons op het juiste adres. We hebben door heel de Betuwe kleine kerkgebouwen met
De Stefanuskerk in Zoelen, de Agatha Capel in kapel Avezaath, de St. Joriskerk in Erichem en de St. Catharinakerk in Asch.Op een mooie locatie aan de rand van Asch staat de St. Catherinakerk. Een sfeervol historisch gebouw met een goede akoestiek dat zich prima leent voor een bijeenkomst als doop, trouw, concert of afscheid.
catering: nee | trouwlocatie: Ja | max. aantal personen 60
Contactpersoon: Bep van Maurik
E: voorzittercvd@pglingestreek.nl

De Agatha Capel staat in Kapel Avezaath. Het is mogelijk om de Capel te huren voor activiteiten in overeenstemming met het gebouw, zoals rouw- en trouwdiensten, concerten en exposities.
catering: Ja | trouwlocatie: Ja | max. aantal personen 100
Contact persoon: Jacqueline Kat
T: 06-30337361
E: jacqueline.m.kat@gmail.com

De St. Joriskerk is te huur voor begrafenissen, trouwerijen, optredens, exposities, kerkdiensten, wat je maar wilt. Maar wel in goed overleg met ons
catering: nee | trouwlocatie: Ja | max. aantal personen 80
Contactpersoon: Matthijs Heuff
E: scribapknerichem@gmail.com    Op een unieke locatie in hartje van de Betuwe staat de Stefanuskerk in Zoelen. Met klassiek, stijlvolle uiterlijk, een grote kerkzaal en meerdere bijzalen leent dit gebouw zich zeer goed voor diverse evenementen.
catering: Ja | trouwlocatie: Ja | max. aantal personen 150 in de banken en opschalen met stoelen tot 50-75
Contactpersoon: Joke Vink
E: chrisenjokevink@icloud.comEen beamer is aanwezig. Alle gebouwen hebben een uitstekende geluidsinstallatie.
Tevens beschikt de kerkzaal over 3 camera’s waarmee via kerkomroep.nl  de zondagse erediensten worden uitgezonden. Ook kunnen de beelden via de beamer getoond worden.
In alle gebouwen is ook Wifi aanwezigTarieven 2024  van de verhuur Kerken klik hier

Klik hier voor de algemene voorwaarden 
terug