Opbrengst rommelmarkt 8 juni Opbrengst rommelmarkt 8 juni
Zaterdag 8 juni was alweer de 51e rommelmarkt in en om de Kerk in Zoelen.
Prachtig weer, fijne gemoedelijke sfeer, heel veel spullen en gezellige drukte! Wat hebben we met zijn allen een fantastische dag beleefd.

Maanden van voorbereiding gingen eraan vooraf. Spullen werden uit de wijde omgeving aan ons aangeboden tijdens een aantal inleveravonden. De laatste weken gingen we met auto en kar op pad om spullen aan huis op te halen. Euforisch reageerden wij toen we dinsdagavond 4 juni klaar waren na een rondgang door Zoelen, zoveel spullen opgehaald en veel loten verkocht. Hartelijk dank daarvoor.

Met de verkoop van spullen en de verkoop van loten tijdens de rondgang en na het betalen van alle kosten, maken wij bekend dat wij ruim €16.000,- hebben opgehaald. Bovenop dit bedrag komen de opbrengsten van ruim €5000,- van de zeer geslaagde zoldermarkten van afgelopen winter. Het totale bedrag van ruim €21.000,- komt volledig ten goede aan het onderhoudsfonds van het kerkgebouw.

De commissie van de rommelmarkt Zoelen wil graag de ruim 80 vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun enorme inzet van de afgelopen maanden. Zonder onze vrijwilligers kunnen wij geen rommelmarkt organiseren als deze!

Commissie rommelmarkt Zoelenterug